Op 4 april hebben we een excursie gehad naar het online marketing bedrijf Indicia in Tilburg. Indicia is een bedrijf dat is gespecialiseerd op de verschillende toepassingen binnen de online marking. Denk hierbij aan het ontwikkelen van apps, websites, dashboards en portals. 

Doordat het bedrijf een verzameling is van 8 kleinere onderdelen kan het bedrijf klanten op vrijwel alle fronten hun expertise bieden.

Tijdens het bedrijfsbezoek kwamen er een medewerker en een stagiaire iets vertellen. Het verhaal van beide sprekers ging met name over wat het bedrijf doet en de verschillende cases waar het mee te maken hadden. Daarnaast werd er ook nog een stukje theorie gekoppeld met de praktijk. Het gehele verhaal zat goed in elkaar en was interessant om te volgen. Tot slot kregen we aan het einde nog een korte rondleiding door het bedrijf.

Het bedrijf sloot niet uit dat mensen van binnen onze minor uiteindelijk bij Indicia konden eindigen. Dit was positief nieuws aangezien het bedrijf mij wel aansprak.

2 reacties op “Excursie naar Indicia

Reacties zijn gesloten.