In het zesde semester van de opleiding Commerciële Economie heb ik de Digital Marketing Minor gevolgd. Gedurende deze minor werden diverse onderdelen van de online marketing behandeld. Hierbij kan worden gedacht aan Dashboarding, Big Data en Content Marketing. Daarnaast werd er ook aandacht besteed aan de technische aspecten als HTML, CSS, Tableau en Excel.
Digital Marketing Minor Klas Fontys Joost Gerrits

Tijdens deze minor ben ik begonnen met het opbouwen van een persoonlijk portfolio. Hier kan worden teruggelezen wat mijn persoonlijke leerdoelen waren, maar ook heb ik ‘blogposts’ geschreven over verschillende excursies, collegesopdrachten en  projecten welke ik de moeite waard vond om wat meer over te vertellen. Door middel van deze content wil ik lezers een idee geven in wat ik allemaal heb gedaan en beleefd tijdens deze minor.

Zoals ik ook al op de hoofdpagina vertelde vond ik de onderwerpen SEO en Data Analytics het meest interessant. Tevens vond ik de techniek (HTML en CSS) interessant, maar dat is waarschijnlijk al zichtbaar aan alle HTML en CSS extra’s die ik heb toegevoegd aan mijn portfolio.

Resultaat

Ik kan met trots zeggen dat ik deze minor met een 8 heb afgerond. Dit kwam mede doordat mijn portfolio van sterke kwaliteit was, ik de kennis goed beheerste en ik mijn medestudenten heb geholpen met het opbouwen van hun portfolio.

Digital Marketing Minor Uitreiking Fontys Joost Gerrits